Å skape helg

Pandemien gjør at alle dager i uken flyter litt over i hverandre. En hverdag blir kanskje ikke helt en vanlig hverdag og helgen blir ikke riktig helg.

Her er tre forslag til fine ritualer som kan gi deg helgefølelsen tilbake.

Cocktail & sjakk hver fredag

Å lære seg sjakk er enklere enn du tror om du er villig til å legge ned tiden som kreves. Det finnes mange gode sjakkbøker som gir deg alt fra grunnleggende informasjon til hvordan brikkene skal flyttes til taktisk bondesluttspill. Har du ingen å spille med, kan du jo laste ned en sjakkapp som for eksempel chess.com. Da finner du folk fra hele verden som vil spille mot deg, du kan spille mot maskinen eller bare gjøre øvingsoppgaver på egen hånd.

Inspirasjon til cocktails finner finner du her.

Kokekaffe hver lørdag

Vanligvis har de fleste bedre tid i helgene enn i hverdagen. For å ta helgen tilbake, kan du sørge for å gjøre ting som er mer tidkrevende og som krever tålmodighet. Dersom du drikker presskanne eller espresso på hverdagene – hvorfor ikke velge kokekaffe på lørdagene?

Afternoon Tea annenhver helg…

… eller så ofte du føler at kroppen din har godt av det.

En lang og rolig søndag er perfekt for Afternoon tea! Noe salt, noe søtt, scones med myk kremost og syltetøy – og du har det som trengs.

Inspirasjon finner du her.

God helg!