Påske i gata

Å bo i samme gate som konditoriet Sverre Sætre gir meg skyhøye ambisjoner og yrende skapertrang! Påskeeggene 2020 er nettopp inspirert av Sverre Sætres sjokoladeegg. Sjokoladen som er Valrohna Jivara 40 %, er støpt i eggeformer håndmalt med maling fra Power Flowers IBC Belgium (kjøpt på marron.se). Her er det om å gjøre ikke å lage sjokoladeskallet for tynt, da vil egget brekke når du tar det ut av formen eller når du håndterer det. Riktig sjokoladetemperering er også avgjørende ellers får du ikke egget ut av formen. Pynten på egget er stekt marsipan og sukkerfondant som begge er stukket ut med utstikkere og limt på (bruk spiselig lim eller lag det selv). Egget står på en fot av marsipan.

Inni egget må det selvsagt ligge en overraskelse til den heldige mottakeren! I mitt egg ligger det to konfekt; den ene med lakristrøffel og den andre med jordbærgelé. Og har du litt lavere ambisjoner, kan du jo for starte med å teste ut egget og legge ferdigkjøpt konfekt som du putter inni.

Lykke til!