Regelbrudd


Skal man tolke hva en Quesadilla skal inneholde utifra betydningen av ordet “Queso”, skal den stekte, deilige maistortillaen nettopp inneholde ost. Vår variant av quesadilla er faktisk bedre uten ost, men derimot med en dæsj rømme.

Det er forresten ingen grunn til å kjøpe de kjipe tortillaene fra texmex-produsentene du finner på Kiwi. Å lage egne tortillas er ikke vanskeligere enn å lage hjemmelaget pizzabunn. Her leser du hvordan. Og du; du trenger ikke maismel – tortillaene smaker minst like godt med hvetemel.

Fyll tortillaen med det du finner i kjøleskapet. Vår restequesadilla ble dekket med skinke, syltet rødløk, litt tomat og rømme, og den smakte himmelsk godt! Husk å smøre på et lite lag med rømme på bunnen først, legg på de andre ingrediensene, brett den forsiktig i to og stek quesadillaen på begge sider til den begynner å bli gyllen.

Anbefalt tilbehør: deilig, kremte guacamole!

God middag!