Utenfor sesong

Det er den følelsen jeg liker i januar. Da rekker jeg alt jeg vil rydde opp i; det blir opprydding i alt og alle. Litt detox etter en desember måned med en god mengde alkohol og fettrik mat, og få orden på ting rundt meg.

Torpet er i ventetid, og det liker jeg at det er de første månedene i det nye året. Det er stille og deilig. Blomster, busker og frukttrær ligger i en frossen dvale og hviler for å strutte med ny energi så snart solen titter frem i april. Litt det samme som vi gjør. Jeg får god tid på å få orden i skuffer og skap, og til å stryke lindukene. Når solen igjen kommer tilbake, er vi opptinede og klare for å ta i mot både venner og familie på det lille torpet. Akkurat nå er det godt at det får ligge litt i fred og hvile seg til de varme sommerkveldene og de fine gjestene igjen kommer tilbake.