Morgen på menyen

Mens andre er opptatt av ukemiddagsmenyer, opererer jeg med frokostmenyer. Litt planlegging før uken starter gjør dagen mye bedre. Og sunnere. Med planlegging slipper du også brune bananer (bananer er supre å fryse ned for å bruke i smoothies dersom du merker du ikke rekker spise dem ), råtne avokado eller mugne bringebær. I tillegg er det lettere å få i seg varierte vitaminer og næringsstoffer kroppen din trenger siden frokosten skifter hver dag.

Her i huset er det ingen små barn som krever tid på morgenen, men derimot en Grand Danois-valp som helst ikke vil stå opp. Han gir den desidert beste (og morsomste) starten på morgenen med sine frustrerte, trøtte gjesp før han omsider kommer seg på labbene for å bli med på den daglige morgenturen etter utallige løfter om godbiter.

Tilbake fra turen vender vi fort til hvert vårt; Titus labber raskt inn på soverommet og snorker igjen dypt etter kort tid, mens jeg nyter min espresso og… hva hadde vi nå på frokostmenyen idag?

Hjemmelaget musli med kefir gir en super start på magen og dagen!
Titus klamrer seg til favoritt-tøydyret (skilpadda) og vil aller helst ikke ut på morgenen.