Byens beste restaurant…

…finner fuglene i torphagen i Värmland.

I følge Norsk Ornitologisk forening, inneholder meiseboller fra butikken en stor andel sand på bekostning av fett for at de skal holde seg faste og fine og fordi fettet fort harskner i innetemperaturen bollene oppbevares i.

Du får det du ber om – vil du ha et stort mangfold av fugler til å kvitre i hagen din, må du sørge for bestikke fuglene med godsaker de liker. Som for eksempel hjemmelagde meiseboller – denne gang støpt i Canelés-former som gjør at de passer i fuglematerne beregnet for industri-meisebollene.

Fugler er fortsatt veldig glad i brødrester, halve kokosnøtter, peanøtter, bær, frukt og for eksempel en osteskorpe du likevel hadde tenkt å kaste.

Og er du som meg, veldig glad i canelés? Oppskriften for oss uten vinger finner du her.

fuglematingfugleforing