Ordning & reda

Jeg misliker fullstappede baderomsskuffer hvor en eller annen såpe eller aller helst selvsagt akkurat kokosoljen; har sprukket i frustrasjon og bader i et oljete kaos sammen med hårbørsten.

Jeg er så heldig at jeg har Granit som nabolagsbutikk i Oslo, og krydderglassene deres fungerer supert også som beholdere for kremer og andre produkter når du trenger å spare plass. Dobbelt opp med produktflasker både i leiligheten i Oslo og på torpet blir bare unødig mye produkter. Det er jo også så morsomt i seg selv å bruke Dymo for å lage etiketter (som også selges på Granit). Nostalgikeren i meg elsker den, selv om jeg egentlig ikke husker den fra barndommen, men på et aller annet kontor gjennom årene, har jeg vel sett den.

Så nå blir det meste “Dymoet” her i huset; fra syltetøyglass til oppbevaringsbokser for grønnsaksfrø. Oh joy!

 

 

 

 

Granit