Hello 90-ies!

Hvitløksbrød… Lite smakte bedre enn nystekt hvitløksbrød til “lørdagsmåltidet” i barndommen. Jeg håper virkelig ikke den dypfryste varianten fra Findus finnes lengre; hvitløksbrød lager du nemlig selv temmelig kjapt med litt pizzadeigrester.

Du trenger bare en pizzadeigrest – som for eksempel fra denne oppskriften.

Form deigresten slik du ønsker og la den heve (hevetiden kommer an på hvor lenge du har latt pizzadeigen heve fra før). Lag fine og dype snitt med en kniv eller snittekniv på kryss og tvers, stapp inn masse romtemperert smør blandet med hvitløk, litt salt og gjerne urter.

Stek og server rett fra ovnen.

Nam!

PS. Trenger du mer inspirasjon på hva du kan bruke en pizzadeigrest til? Hva med kjeks eller brødsticks?

 

 

 

 

psx_20180710_2342404235983316430575711.jpg
Lite er bedre enn smør – ikke spar på det når du skal lage hvitløksbrød!