Alle skal med

Vi liker å utnytte alle rester i matlagingen. Ikke for å være så politisk korrekte, men fordi vi oppdager mange spennende, nye muligheter og godbiter på den måten. Smaker og teksturer vi trolig aldri hadde fått prøvd var det ikke for denne lekenheten på kjøkkenet. Som disse kjeksene av deigrester fra pizzadeigen. Eller denne nyskapningen: Snacks fra restene av tortilladeig der vi bruker 50/50 Masa Harima og hvetemel.  Kjevler du sammen deigrestene etter tortillabakingen, stikker ut tynne «snacksbiter» som du friterer noen sekunder i smaksløs olje er det bare å strø forsiktig med flaksalt og ørlite røkt paprika, og vipps har du en deilig snack du aldri har smakt før. Gi dem gjerne noen minutter på 100 grader i stekeovnen før du serverer. Det går raskere enn å løpe ned i nærbutikken etter en pose snacks.