Ekte kjærlighet

 

Tror du virkelig ekte kjærlighet kan produseres på fabrikker? Selvsagt ikke. Men har du ekte kjærlighet til de råvarene du bruker til daglig kan det bli verdens beste pizza, selv om det napolitanske pizzapolitiet ville hevet pekefingeren. Hemmeligheten bak en skikkelig sprø og smakfull pizza er nettopp å være gjerrig på fyllet. Da er det utrolig hva du kan få ut av en bitteliten skalk av indrefileten du hadde beregnet for mye, noen få skjeer rømme du hadde igjen i et beger, en tørket steinsopp fra høstens overflod og tre-fire cherrytomater som lå igjen i en skål. Alt du trenger er en mozzarella – og en bakerovn hvis du skulle være så heldig.

 

Pizzabunn: Steingodt

Saus:

  • Noen spiseskjeer rømme
  • Mye knust tørket steinsopp
  • Litt olivenolje
  • Litt salt

Bland alle ingrediensene godt sammen, sett gjerne i kjøleskapet mens du baker deigen.

Topping:

  • Indrefilèt banket i tynne skiver, krydret med pepper
  • Tomat på toppen
  • Mozzarella

 

Enkelt – og skikkelig godt!