Rolleskifte

Ikke bare blomster og vekster på torpet blir sterkere med årene, veksthuset fra Hasselfors garden har gått fra å spille statistrollen i utkanten av hagen, til å innta en av hovedrollene. Fra en varm kuvøse for unge og spede spirer til en deilig restaurant i regnvær, et soverom som frister hardtarbeidende gartnere til en liten dupp midt på dagen eller et minihotell for overnattingsgjester som det røde torphuset ikke kan romme.

Som andre hus trenger også et veksthus å bli bodd inn. Det er lett å fylle på med «nips» og pynt i iveren etter å skape en idyllisk oase, men husk at det i hovedsak er blomstene som skaper rammen for veksthuset og hva det blir. Samt en Grand Danois i ny og ne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s