Helsetips

Orden i redskapene gjør ikke bare jobben enklere, men det kan også være et godt helsetips.

Den fine skarpe øksa hadde jeg litt nonchalant hengt på en knagg ved siden av spaden i veksthuset. Da jeg skulle åpne bakdøren som hadde satt seg litt fast, ga jeg døren et realt dytt og øksen falt ned og inn i foten. Noen sting senere trengte jeg inspirasjon til hvordan jeg skal holde orden i veksthuset. Kanskje et godt helsetips for deg også?

Sjekk tavlen under.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s