Helt himmelsk!

Lei av å være online og tilgjengelig 24 timer i døgnet? Tilbring en natt i en tretopphytte – balsam for sjelen. Og for mobilnakken.

I den utrolige fine Himmelhytta som er bygd 9 meter over bakken med 360 graders utsikt fra verandaen, er det mye mer avslappende aktiviteter å gjøre enn å være på nett (selv om du har full mobildekning). Som å mate fuglene fra hånden din, drikke vin og koke deilig kruttsterk kaffe over bålpannen. Eller øve deg på å gjøre ingenting.

På forhånd hadde jeg sett både foto og filmer av Himmelhytta og jeg var derfor rimelig sikker på hva som ville møte oss. Men det som møtte oss var bare enda bedre! Liggende på en liten “øy” i Ingenmannsland (langt uti skogen i Ringsaker – 2 timer fra Oslo) med et tjern på hver side av hytta og med plankesti over myra. Inni Himmelhytta møtes du av et lite kjøkken med spiseplass, bad, sovealkove med dobbeltseng og en bokstavelig talt himmelsk hems med glasstak hvor du sovner med stjernehimmelen over deg.  I verandarekkverket rundt hytta er det laget fugleforinger og legger du solsikkefrø i foringene, kan du være 100 % sikker på at både fugler og ekorn kommer på hyppige besøk.

Tretopphyttene drives av Frode Schei og Ann-Mari Jahr. Hyttene er skikkelig populære og det er lurt å bestille tidlig. Jeg vil tilbake, men da skal det være vinter og 20 minusgrader med knitrende snø under føttene.

Vil du lese mer om hyttene, kan du besøke nettsidene deres som har flere foto og filmer.