Drop dead gorgeous

Har du lyst til å fotografere med et godt kamera og likevel unngå å se ut som en turist i egen by? Med kritikker som “absolutely stunning both inside and out” kan Olympus E-M10 Mark II Limited Edition være kameraet for deg.

Olympus E-M10 er speilløst – det gjør kameraet betydelig mindre enn et gedigent, tradisjonelt speilreflekskamera. Modellen kommer med et 14-42mm EZ objektiv som er utskiftbart. Vil du ha høyere kvalitet kan det være lurt å kjøpe 17 mm, f1,8 og 45 mm. f1.8 – objektivene. Liker du å filme er det også fint at kameraet har full HD 1080p/60-filmopptak, Modellen har også WIFI og ved å laste ned applikasjon “Olympus Image Share” kan bruke din egen smarttelefon som fjernkontroll til kameraet og for å dele bildene dine.

Lett og hendig – men det viktigste av alt: superlekkert!

 

LEI fotomodell!