@Esters

Den søte kaféen ligger i Ed, Hagalund, Långserud. Adressen sier deg trolig ingenting, men dersom du for eksempel kjører fra Oslo til Stockholm, passerer du kafeen. Det er vel verdt å ta en titt inn og spise noen av de deilige kakene deres!

Dersom du ønsker annet enn pizza, veikroburger og sjokoladeboller langs veien, må du støtte slike kaféer som denne. Esters er en kombinasjon av kafé, interiørbutikk og loppis. Om sommeren kan du spise de deilige kakene ute i den lille hagen deres samtidig som du lukter på blomstene eller kjøper dem. Siden Varmland ikke flommes over av turister om vinteren, holder Esters delvis stengt i perioder, men i førjulstiden har de spesialåpent for blant annet julelunsj og det jeg er så glad i; Afternoon Tea. Og jammen har ikke Esters også spesialåpent på “Alla hjärtans dag” den 14.februar.

Jeg har selvsagt vært på Esters før – her ser du flere bilder fra kaféen.

Link til Esters nettside, finner du her.