Definisjonsmakt…

… kan snu de fleste situasjoner til noe positivt.

I stedet for å si at jeg køddet det skikkelig til, at jeg til tross for at jeg vet så mye bedre: brukte skrinn og dårlig jord uten å jordforbedringsmateriale (som for eksempel bokashi), at jeg dro fra grønnsakslandet og på ferie alt for lenge, brukte masse penger på frø og at hele grønnsakslandet i år ble spist opp av kålfluen og tusen andre ekle insekter i hagen som jeg aldri har sett før – velger jeg å si at dersom du passer på at gulrøttene i grønnsakslandet ikke blir for store, er de mye finere å legge ned på glass!

Lake:

  • 50/50 11 % eddik og vann
  • Fersk chili
  • Pepperkorn
  • Sennepsfrø

Hvordan:

Gi grønnsakene et lett oppkok, ha dem over på et rent, varmt glass. Kok opp laken, hell det over grønnsakene og tilsett fersk chili, pepperkorn og sennepsfrø.

nedlagte_gultotter nedlagte_gulrotter3 nedlagte_gulrotter4