Morning glory

Ingenting gjør meg mer fornøyd enn ekte produkter. Ingen tilsetningstoffer, ikke noe sukker – bare ren vare. Ritni blåbærdrikk er et slikt produkt. Det er ren presset saft av ferske blåbær. Det smaker rent, det smaker skog og sunt. Det er et kosttilskudd som det er deilig å innta hver morgen.

Utviklingen av Ritni har skjedd gjennom flere år og er et samarbeid med forskere hos Bioforsk Nord, Universitetet i Tromsø og Matforsk. Målet har vært å finne frem til et rent råsaftprodukt med gode egenskaper og positiv innvirkning på helsa. Blåbær er på antioksidanttoppen og sammenliknet med brokkoli og kål, inneholder blåbær seks ganger så mye antioksidanter. Blåbærene er fra Nord-Norge, og i følge Askim frukt-og bærpresseri som er produsenten, er det lange, lyse dager som er årsaken til at bær fra nordlige områder har høyere innhold av antioksidfanter enn bær som vokser lengre syd.

Blåbær inneholder seks ganger så mange ANTIOKSIDAnTER som brokkoli og kål

På flasken er det anmerkning hvor mye du bør drikke hver dag. I hver dose er det 200-400 friske bær – som Askim frukt-og bærpresseri selv sier; “nok til å utrette små mirakler hver dag”. Ved fabrikken deres i Askim er det en butikk hvor du finner hele produktsortimentet. Her kan du også levere rips, solbær, bringebær og epler og få ferdig produkter igjen – perfekt og sympatisk løsning! Flere butikker selger også eplemosten deres. Her ser du en oversikt over forhandlere.

Så vil du ha en smak av sommeren hele vinteren og holde deg frisk gjennom både høsten og vinteren, kan det være verdt å ta seg en god slurk Ritni hver morgen.

ritni_blabaer
Ritni er uten sukker, men smaker likevel godt og friskt, synes jeg.

 

ritni
Du kan få Ritni både i en blåbærversjon og kreklingsversjon.