Sommerblygsel

Det er sjelden en sommer på torpet uten et prosjekt. I fjor var en skremmefugl et av prosjektene. Denne sommerens første, lille prosjekt ble nye gardiner til et av badehusene som brukes som omkledningsrom.

Gardinene som hang der fra før, blåste alltid opp og hektet seg fast i det andre badehuset. Både irriterende og stygt. Det ble en kjapp og enkel løsning. Materialer: 2 Ikea-gardiner, 2 kosteskaft uten kost, sytråd, nål og saks og gardinsnor. En del av Ikea-gardinene har en innsydd kant nederst og slik kan du komme unna med en enda enklere løsning dersom rommet er stort nok for kosteskaftet. Ellers er det bare å legge kosteskaftet på gardinene helt nederst og sy fast en fold over kosteskaftet slik at gardinen holdes på plass av kosteskaftet. På baksiden av planken som holder gardinene oppe, er det hengt opp to gardinsnorer og hver av gardinene henger på hver sin gardinsnor – slik kan gardinen skyves både ved siden av hverandre eller litt over hverandre.

Voilla! To nye fine, gardinvegger perfekt for omkledning for de blyge.

Sommertorp torp1