It`s open!

For bare 14 dager siden sto jeg en regntung dag og skrubbet vekk sopp og algevekst i taket mens algefjerner-middel dryppet ned i ansiktet mitt. Akkurat da ville jeg være alle andre steder enn i veksthuset. Å se veksthuset så kort tid etter, som tørt, rent og blomstrende, er en viktig påminner om å nyte det du når du har det. Jeg følger med på alt i hagen som vokser og gror der og da i stedet for å vente på noe som kommer.

Nå vil jeg bare være akkurat her. Jeg vil spise en nystekt pizza fra bakerovnen, drikke et glass vin eller bare sove en bitteliten stund på sengen til ingen andre lyder enn fuglekvitter.

 

Veksthus4
My favorite view!
Veksthus
Jeg er ingen fan av “dill”, men denne vannkannen fra Kockum kjøpte jeg i god tro i en bruktbutikk for å bruke til vannkjele. Etter at jeg kjøpte den, oppdaget jeg til min forargelse at noen hadde borret hull i bunnen – derfor: blomsterpotte.
Vekssthus_tomater
Noe sier meg jeg kommer til å bruke store deler av høsten til å lage ketchup og tomatmarmelade. Jeg greide ikke å begrense meg i år og endte opp med 12 tomatplanter som vokser så det knaker i veksthuset.
Veksthus7
Kisten kommer fra en bruktbutikk og rommer alt jeg trenger i veksthuset.
Veksthus5
Veksthuset kan slåes opp i enden og slik får man optimal utlufting på varme dager.

Veksthus2 Veksthus6