Frokost express

På mine morgener løper minuttene av sted. Jeg misliker å måtte skynde meg. Siden jeg vet mitt eget beste, sørger jeg derfor for at frokosten kan inntas i en fei.

Jeg har alltid flasker med hjemmelaget smoothie i kjøleskapet. Smoothien holder seg fin i alle fall i 3-4 dager – det kommer selvsagt an på akkurat hva du putter oppi. Selv om jeg varierer frukten eller grønnsakene, har jeg to faste favorittingredienser – rå egg og avokado. Egg gir deg viktige proteiner i tillegg til en hel del andre vitaminer og mineraler, mens avokado gir deg viktig og sunt fett. Avokado kan faktisk også bidra til å gi deg en finere hud siden den inneholder både A-, B-, C-, og E-vitaminer; er ikke det greit å kjenne til om morgenen når du føler trett og gusten når du titter deg i speilet? Både eggene og avokadoen bidrar til en fin konsistens på smoothien i tillegg til å mette bedre. Trenger du inspirasjon på andre ingredienser foruten egg og avokado, er mango og mynte en deilig smak å starte morgenen med. Og en bonus på en litt grå morgen? Dersom man gnir mynteblader på tennene, sies det at man skal få hvitere tenner.

Fin hud og hvite tenner; nå bør du ha fått gode nok grunner til å lage deg en smoothie!

 

Smoothie_mango Smoothie