Balansert sunnhet

Jeg er av typen som heller spiser det jeg har lyst på i mindre porsjoner enn å lage sunnere versjoner av mat som egentlig skal være noe annet. Så sunne pannekaker? Jeg trakk litt på nesen. Så ga jeg dem en sjanse. Banan, havregryn og eggehvite. Toppet med sprøstekt bacon og frisk frukt. Wow!  Det smakte veldig godt, og bananen var perfekt sammen med baconet. Bare sunne ingredienser gjorde at pannekakene smakte enda bedre.

Dersom du spiser disse som lørdagsfrokost, synes jeg du faktisk fortjener å ha litt lønnesirup på.

Ingredienser (to små frokostpannekaker for to personer)

  • 1 banan
  • 2 eggehviter
  • 3 ss.havregryn
  • 1-2 ss. Tyrkisk yougurt
  • 1 knivsodd salt

Fremgangsmåte:

Ha banan, eggehviter og havregryn sammen i en blender eller en håndmikser og kjør blandingen til en jevn, glatt røre. Stek små pannekaker og server med det du måtte ønske – bacon og frisk frukt er veldig godt til.

God helg!