Årgangstips

Siden jeg ikke har noen frykt for alder, har jeg trykket Kinfolks utgave “The aged issue” til brystet. Inspirert av mer enn grandtantes oppskrift på fruktkake, har Kinfolk laget en glitrende varm utgave med et ørlite streif av melankoli.

People simply aren’t glamourous anymore. No one is elegant

Irma, 95, on “Were things better back in the days”

Dersom du er ung, men ønsker å føle deg eldre, har Kinfolk tips til deg. Dersom du føler deg gammel og ønsker å føle deg yngre, har Kinfolk tips. Jeg ble et år eldre forrige måned. Jeg føler meg fortsatt ung og tar til meg ett av tipsene som ligger hjertet mitt nært:

Eat dessert:

The beauty of getting older is that gravity inevitable get you down and things will no longer revolve around tiny waists and big biceps. This is good news. So go ahead and indulge. You`ve earned it (and if you`re having trouble chewing, worry not! See our soft serve Menu on page 34)

Kinfolk volume 10

Frykter du alder? Med glitrende titler som “Shake it up”, “Old gold” og “The Grace of Gray”, vil denne utgaven av Kinfolk bare få deg til smile ved tanken på å bli eldre.

kinfolk2