Not for sale, volume 3

English

Det er en enorm frihet i å kunne være seg selv i alt man gjør. Fra hvilke mennesker man syntes det er interessant å møte, hva som er stor kunst  – til hva man kler seg i. Det handler om guts til å mene at det å være seg selv er det mest trendy.

Denne genseren er mitt eget design. Du kommer ikke til å se den på en catwalk eller i et magasin. Men den er min egen. Den sitter akkurat slik jeg vil den skal sitte. Og gir meg akkurat den følelsen jeg vil at den skal gi på dager som dette.

Det er ikke en vendetta mot motehusene. Men det er en vendetta mot den lave selvfølelsen motehusene lever av.

 

 

English
Not for sale, volume 3

There is a tremendous freedom in being yourself in everything you are and do. From which people you find interesting… What makes great art.. How you dress. It’s about having guts to believe that being your self is the most trendy you could be. 

This sweater is my own design. You will not see it on a catwalk or in a magazine. But it is my very own.

It`s not a vendetta against the fashion brands, but a vendetta against the low self esteem the fashon brands thrives upon.