Frittgående frost

Et par timers kjøring og mange kuldegrader nordøstover for Oslo ligger Finnskogen. Her kan du fortsatt finne gammeldags bondeidyll som på denne gården. Gården med de frittgående dyrene i fargerike fellesskap er et av Gaius sine yndlingssteder. Her valgte han å feire toårsdagen sin med rimfrost i værhårene sammen med sin lille, men strenge venninne Raja, foruten høns, ender, gjess, påfugl, sauer, geiter, kaniner, kyr, griser, hester og katter. På denne gården tas syke høner og svake kalver inn på badet for å få varme i frosne små og store kropper på varmekablene. Hvis liv reddes kan, gjøres absolutt alle forsøk.

Lys i mørket, varme i kulda – livet på Finnskogen.

 

stallys hønegjeng frozen sheep silkehøne_and geit2 raja_2 blind hone ponny siluett påfugl_ogvenn geit egg fargeriktfelleskap vinduspynt engel raja_gaius gjenglemt Mona_hest