Christmas aftermath blues

English

Følelsen kommer alltid på denne tiden av året. Den forsterkes ytterligere når folk kaster juletrærne ut av hjemmene sine. Det er en  blanding av melankoli og forventning. Melankoli ved at julen allerede er over, forventning for hva 2015 vil bringe. Men jeg kunne hatt julen én måned til. Holdt litt lengre på den deilige ventetiden, på lukten av grantreet i stuen, på varmen og sjenerøsiteten overfor familie og venner som vi alle får litt ekstra behov for.

For å holde på julefølelsen litt lengre, trøster jeg meg med restemat fra julen: pepperkake med blåmuggost, akkompagnert av Rudolf – årets hjemmebryggede juleøl – en perfekt match.
———————–

Christmas aftermath blues

…always comes this time of year. Could we please have the same month all over again? All the shiny lights from Christmas decorations? All the warm hugs and good wishes we give friends and family?

I refused to pack down the Christmas decorations this weekend. Even if I’m actually not in the spirit of Christmas any longer, at least I want to once more look into the bright shining Christmas baubles on our Christmas tree.

So with my Christmas encore longing mixed with good and healthy intensions for 2015, I’m enjoying gingerbread and blue cheese accompanied with a liquid Rudolph to relieve the blues.

 

DSC_5501DSC_5492 o