Upstairs, downstairs

English

De har laget medisterkaker basert på  egen medisterdeig. Lagd hjemmelagd pølse og spekepølse. Kalvesylte. Kokt tunge. Bakt vørtebrød og julekake. Laget  100 praliner. Lagt ned sild. Kokt juleskinke. Lagd svenske kjøttboller. Brygget to ølsorter; Rudolf og Holy smoke. Bakt 50 rundstykker, 3 loff og 2 havrebrød. Lagd 20 store kardemommekjeks. Bakt marvpostei og pepperkaker.

Vår jul er inkluderende og inviterende. Nå steller tjenerskapet seg til fest og de får selvsagt sitte til bords med oss på julaften.

God jul!

————————

English

They`ve stuffed sausages, glaced the ham and made the traditional meatballs. They`ve baked and brewed. They`ve decorated the house and wrapped the gifts. Helga has been a angel all year, and James; the former chippendale, is always ready to serve. On Christmas eve they will be joining us at the table for a well deserved Christmas party with the family.

Merry Christmas!

 

 

DSC_5342
James står klar til å servere stive drinker – the same procedure as every year, James.

 

DSC_5332
Helga har vært en engel i hele år.

 

DSC_5335

DSC_5350

DSC_5344

DSC_5348

DSC_5351

DSC_5343

DSC_5341

DSC_5340