Strømper, str. 24/25

Hvis man har tradisjoner med seg fra barndommen, skal man være takknemlig og bringe dem videre. Har man ikke tradisjoner, er det vel verdt å etablere dem selv. Det gir mye glede og ligger mye følelser i tradisjoner. Selv når det virker som de tas for gitt, merker alle hvilken verdi de har når de fjernes. Tradisjoner er fylt av historie som det er verdt å ta vare på, en følelse av tilhørighet og hjem.

Vi har alltid julestrømper.  De skal henge på samme plass hvert år. Du kan enkelt lage strømpene selv. Du trenger ikke en symaskin en gang. Disse er laget av strie. Det får du kjøpt i de fleste hobbybutikker som for eksempel Panduro. Clas Ohlson har også striesekker som du kan klippe opp og lage strømper av. Det “fluffy” stoffet er også kjøpt på Panduro. Teksten er skrevet inn med mønsterlinjal og tusj. Finn et fint kort som du bruker som navnelapp til den heldige. Egentlig skal strømpene være oppe 1. juledag. Her henger de både julaften og 1. juledag siden det er gamle tradisjoner som aldri bør brytes.

 

 

 

Finest er de når du lager mange og henger dem ved siden av hverandre på en snor.
Finest blir strømpene når du lager mange og henger dem ved siden av hverandre på en snor.
Alle får!
Alle får!
Hempen er heklet, men det er også fint å bare bruke en hempe av bast eller hamphyssing,
Hempen er heklet, men det er også fint å bruke en hempe av bast eller hamphyssing,