alt=utedusj

Innsynsrett

I ett år har vi tittet på det perfekte sted for en utedusj på torpet- mellom tre furuer og med himmelen som tak. Nå er utedusjen endelig realisert. Med lunkent vann i hele syv sekunder, krever dusjen sin mann eller kvinne.

Gulvet er snekret av resteplanker, vannet kommer via hageslangen. Bambusveggen er kjøpt på et hagesenter og selve utedusjen kommer fra en rørleggerbutikk. Snart kommer det også en liten lavendelhekk rundt dusjen. Spaserende på veien er forbeholdt innsynsrett gjennom bambusstengene.

 

På varme sommerdager holder vannet cirka 37 grader i cirka 7 sekunder.
På varme sommerdager holder vannet cirka 37 grader i cirka 7 sekunder.
Nesten alle fasiliteter.
Nesten alle fasiliteter.
Litt innsynsrett må man riktignok godta.
Litt innsynsrett må man riktignok godta.