Skrubbende ren

Jeg er blitt mer skeptisk til hudprodukter. Jeg tror hverken at hudkremer som inneholder kaviar fra det karibiske hav eller perlemor gjør deg særlig yngre. Eller vakrere. Og jeg tror heller ikke at smilerynkene dine forsvinner.
Det ville uansett vært trist. Jeg vender meg mer mot  økologiske produkter med en ingrediensliste som jeg forstår. Da dusjskrubben jeg hadde fått av en venninne tok slutt, og jeg tittet på ingredienslisten før jeg kastet boksen, var beslutningen om å lage min egen skrubb lett. Honning, olivenolje, sitron, salt. Easy peasy. Jeg blandet en del olivenolje, 1 del kokosolje fra Body Shop (siden jeg er glad i duften av kokos), saften fra 1 sitron, 2 store spiseskjeer med honning og grovt havsalt i en stor bolle. Jeg rørte godt rundt og helte det oppi et pent glass, lagde en merkelapp og vips; din egen hjemmelagde skrubb eller en fin gave til en venn.

“Ren samvittighet. Du lar deg ikke lure. Denne gjør deg ikke vakrere, men mykere”. Det hadde vært produktbeskrivelsen av min skrubb.

olje skrubb