Sterk som en ku

Jeg har vært på utkikk etter et etui til PCen min som gjør at jeg kan slenge den i enhver veske eller bag uten å bekymre meg for at den blir utsatt for støv eller fukt. Siden det har ligget et stykke kuskinn med et påtrykket fotografi hjemme en god stund, tenkte jeg at skinnet ville være et utmerket PC-etui!
Jeg begynte på jobben med å hulle sidene, men enten var skinnet så sterkt eller verktøyet for dårlig til at jeg greide det selv. En skomaker ble løsningen. Jeg tror jeg har funnet Oslos beste skomaker. “Skomaker`n” på Vika. De er ordentlig bra på service, de er raske og heller ikke dyre. I tillegg er de kreative. En bjelle på døren som gir lyd når du kommer inn, gir meg ordentlige assosiasjoner til Skomaker Andersen. Servicegraden gjør det også.

Jeg skulle aller helst hatt en spenne i stål på PC-etuiet slik at den kunne blitt lukket igjen litt strammere, men skomakeren hadde ikke den typen spenne jeg ønsket. Det kan eventuelt settes på senere. Superfornøyd er jeg i alle fall – om den ikke er helt hjemmelaget, er den i alle fall hundre prosent hjemmedesignet!

http://skomakern.no/

skinnverktoymed pc